„U tem Somboru svega na volju. Svega ima to istina…“ Pre ravno pola veka nastala je najpoznatija verzija čuvene pesme o nekadašnjem sedištu Bačke.

A pre punih 10 godina i u tom gradu otvoreno je naše predstavništvo. I od tada do danas, sa namerom da tako bude i ubuduće, podjednako odgovorno odnosimo se prema svakom kupcu. Tako stare čuvamo i stalno nove stičemo. Najbolji kvalitet delova i opreme, po najpovoljnijim cenama, uz neprestanu spremnost da svima u svakom trenutku izađemo u susret, opredeljuje naše mušterije da sve što im je potrebno za komercijalna vozila potraže baš kod nas.

  • Imamo dugogodišnju izuzetnu saradnju sa velikim brojem uspešnih prevoznika. Oni su svakodnevno kod nas. Neretko nam dolaze i kupci koji se bave poljoprivredom. Svima smo maksimalno posvećeni. Posla imamo dosta i on se stalno razvija i unapređuje. Kod nas su najzastupljenija vozila MAN, Mercedes i Iveco. I sve što je njima neophodno, mi imamo u ponudi, ističe Nemanja Bogovac, koji dočekuje mušterije u poslovnici u Somboru gotovo od samog njenog otvaranja.

Predstavništvo naše kompanije u tom gradu pokriva njegovu bližu okolinu, ali i područje do Bajmoka, Apatina i Odžaka.

  • Zbog blizine granice sa Hrvatskom, dolaze nam kupci i otuda. Kako sami kažu, zadovoljni su kvalitetom i cenama Rapidex-a. I njima i svima ostalima uvek smo na usluzi, naglašava Bogovac.

Poslovnica u Somboru nalazi se na adresi XII vojvođanske udarne brigade 130. Radnim danom otvorena je od 8 do 17, a subotom od 8 do 15 sati. I mimo radnog vremena, dostupni smo za prevoznike kojima je potrebna pomoć telefonom na broj 060/824-88-50.

Povezane novosti