Rapidex i Knorr-Bremse organizuju

OSNOVNI TRENING PNEUMATSKIH KOČIONIH SISTEMA (PSBT)

I

TRENING ELEKTRONSKIH PRIKOLIČNIH KOČIONIH SISTEMA (TEST)

Ove dvodnevne tehničke obuke namenjene su profesionalcima – kvalifikovanim radnicima i mehaničarima koji dolaze iz servisa komercijalnih vozila, javnog prevoza i transportnih preduzeća.

Treninge vode visoko kvalifikovani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radionicama.
Sadržaj OSNOVNOG TRENINGA PNEUMATSKIH KOČIONIH SISTEMA (PSBT):

Uvod u samo funkcionisanje, tehničke karakteristike i servisni zahtevi pneumatskih kočionih sistema i njihovih pod-sistema (servisne kočnice, parkirne kočnice), vazdušno snabdevanje i sistemi za pripremu vazduha, pomoćne naprave (vazdusno ogibljenje, funkcionisanje cilindra kvačila…) komercijalnih vozila i kamiona.

OSNOVNI TRENING PNEUMATSKIH KOČIONIH SISTEMA (PSBT) održaće se 8. i 9. novembra 2022. godine u prostorijama Rapidex trade-a, u Privrednikovoj 1 u Novom Sadu. Naknada za učešće na ovom treningu iznosi 100 evra po danu.

 

Sadržaj TRENINGA ELEKTRONSKIH PRIKOLIČNIH KOČIONIH SISTEMA (TEST):

Uvod u samu strukturu, funkcionisanje i sastavne delove prikoličnih elektronskih kočionih sistema (ABS, EBS) savremenih prikolica te samih mogućnosti za njihovu dijagnostiku uz pomoć specijalnih programa.

TRENING ELEKTRONSKIH PRIKOLIČNIH KOČIONIH SISTEMA (TEST) održaće se 10. I 11. novembra 2022. godine u prostorijama Rapidex trade-a, u Privrednikovoj 1 u Novom Sadu.

 

UPUTSTVA ZA PRIJAVU:

Registrujte se putem web stranice www.kbtraining.hu

Nakon uspešno završene prijave, primićete e-mejl koji će pored ostalih informacija sadržati i ukupni iznos cene treninga kao i mogućnosti plaćanja.

Povezane novosti