Poslovnica u Banjoj Luci na novoj adresi

Posle sedam godina, koliko je Rapidex prisutan u Banjoj Luci, kao kruna izuzetno uspešnog poslovanja, došlo je preseljenje u novi, veći i savremeniji objekat.

Svakim danom imali smo sve više kupaca, rasla je i naša ponuda, te je kao logičan potez usledilo otvaranje predstavništva u Ulici Nenada Kostića broj 149. Novu lokaciju pažljivo smo i strateški birali, pa smo sada još pristupačniji svima kojima je potrebno bilo šta od delova i opreme za komercijalna vozila. Prevoznicima nova adresa i te kako odgovara, jer se sada naslanjamo na Prijedor, a auto-putem i na Gradišku.

I u novoj poslovnici, objektu u vlasništvu Rapidex-a, sa površinom od 1.000 metara kvadratnih, kvalitet proizvoda i usluge je na vrhunskom nivou, paleta je izuzetno široka, a cene su na najnižem mogućem nivou.

Obim prodaje i u Banjoj Luci, ali i u ostalim našim predstavništvima u Bosni i Hercegovini stalno raste. Zato Rapidex ostaje lider na tržištu i najbolji prijatelj na putu.

Radno vreme banjalučke poslovnice je radnim danom od 8 do 17, a subotom od 8 do 15 sati.

Preseljen objekat Rapidex-a u Novom Pazaru: NOVA POSLOVNICA ZA JOŠ BOLJE POSLOVANJE

Poslovnica Rapidex-a u Novom Pazaru nalazi se na novoj adresi, u Ulici Save Kovačevića bb, na magistralnom putu, na samom ulasku u grad iz smera Raške, nedaleko od Banjske petlje.

Naše predstavništvo u tom gradu, otvoreno pre 15 godina, kao treće u sistemu Rapidex-a, i do sada je beležilo sjajne rezultate u poslovanju, a s pravom očekujemo da u danima koji dolaze bude na još višem nivou. Pokriva tržište Novog Pazara, Raške i delova Kosova i Metohije i Crne Gore.

Transporteri u tom kraju u najkraćem roku, po najpovoljnijim cenama, u našem objektu dobijaju sve što im je potrebno, zahvaljujući izuzetnoj tročlanoj ekipi, na čelu sa Mladenom Vasovićem.

Novi prostor, površine 140 metara kvadratnih, moderno je opremljen, a njegov magacin proširen je za 40 odsto u odnosu na raniji. Kada je reč o asortimanu, u najvećoj meri zastupljen je Mercedesov program, jer je regija Novog Pazara sa više od 80 odsto oslonjena na vozila tog nemačkog proizvođača.

I inače bogatu ponudu proširićemo još više, kako originalnim, tako i delovima iz aftermarketa.

Izvrsna prodaja u Novoj Pazovi: ŠIRENJE I OBJEKTA I POSLOVANJA

Rapidex je neprikosnoveni regionalni lider u prodaji delova i opreme za komercijalna vozila, a jedna od najuspešnijih poslovnica naše kompanije, u Novoj Pazovi, umnogome tome doprinosi. Za pet godina koliko radi, ostvarila je izuzetne rezultate, pa je, s razlogom, došlo i do njenog proširenja.

Objekat u Ulici Cara Dušana broj 139 sada je dvostruko veći i zauzima površinu od preko 400 metara kvadratnih. Ponuda je dodatno obogaćena, a lager je još dostupniji. Sjajna osmočlana ekipa u Novoj Pazovi dobija samo reči hvale, pre svega od kupaca, koji su izuzetno zadovoljni kvalitetom usluge.

Predstavništvo u Novoj Pazovi opslužuje krug od tridesetak kilometara, u koji spadaju i Slankamen, Stara Pazova, Šimanovci, Dobanovci, Busije i Ugrinovci, gde preovlađuje potražnja za delovima za MAN i Mercedes. Pozicija poslovnice je odlična, jer se nalazi u Industrijskoj zoni, a uz veliki parking, dostuna je svim  kamionima koji tuda prolaze. Svakodnevno je nezaobilazna i za veliki broj transportnih firmi koje posluju u Novoj Pazovi i okolini.

Povezane novosti