Rapidex je neprikosnoveni regionalni lider u prodaji delova i opreme za komercijalna vozila, a jedna od najuspešnijih poslovnica naše kompanije, u Novoj Pazovi, umnogome tome doprinosi. Za pet godina koliko radi, ostvarila je izuzetne rezultate, pa je, s razlogom, došlo i do njenog proširenja.

Objekat u Ulici Cara Dušana broj 139 sada je dvostruko veći i zauzima površinu od preko 400 metara kvadratnih. Ponuda je dodatno obogaćena, a lager je još dostupniji. Sjajna osmočlana ekipa u Novoj Pazovi dobija samo reči hvale, pre svega od kupaca, koji su izuzetno zadovoljni kvalitetom usluge.

Predstavništvo u Novoj Pazovi opslužuje krug od tridesetak kilometara, u koji spadaju i Slankamen, Stara Pazova, Šimanovci, Dobanovci, Busije i Ugrinovci, gde preovlađuje potražnja za delovima za MAN i Mercedes. Pozicija poslovnice je odlična, jer se nalazi u Industrijskoj zoni, a uz veliki parking, dostuna je svim  kamionima koji tuda prolaze. Svakodnevno je nezaobilazna i za veliki broj transportnih firmi koje posluju u Novoj Pazovi i okolini.

Povezane novosti