Kompanija Rapidex dobila je priznanje čuvene firme za procenu, Inteliam, koja je utvrdila da su kod nas organizacija poslovanja, finansijski pokazatelji i uticaj na životnu okolinu na izuzetno visokom nivou. Reč je o projektu “Od industrije za industriju”. U njemu se Inteliam udružio sa ekspertima koji definišu i proveravaju sve korporativne procese i poslovnu ekspertizu kompanija. Na taj način prepoznate su prednosti Rapidex-a, njegovo poslovanje u odnosu na najbolju industrijsku praksu, mogućnosti za dalji napredak i očuvanje kredibiliteta.

Procena je izvršena u saradnji sa našim partnerom Nexus. Kako bi ubrzao i podstakao razvoj progresivnih kompanija, Nexus nastavlja da podržava nove inicijative koje doprinose budućem uspehu sektora auto-prodaje. Zajednička je ocena da glavni trendovi, uključujući digitalnu transformaciju, klimatske promene, nove mobilnosti, kao i potreba za operativnom izvrsnošću utiču na našu industriju.

Iz Nexus-a poručuju da su, kako bi pomogli partnerima da izazove pretvore u mogućnosti, udružili se sa Inteliam-om, inovativnim i priznatim servisom za ocenjivanje, posvećenom sektoru auto-prodaje. Inteliam je razvio pouzdanu i moćnu platformu koja uključuje stručnost u proceni, statističke podatke i njihovu analizu.

Rapidex i Nexus ostaju posvećeni održivom razvoju naše industrije, uz uverenje da će nam Inteliam-ova procena pomoći da napredujemo na putu održivosti.

Povezane novosti