Jedan od naivećih dobavljača i partnera kompanije Rapidex Trade – globalni gigant Textar, pripremio je novu kampanju, pod nazivom “U potrazi za izvrsnošću” (In pursuit of excellence), koja se sastoji iz četiri dela, od kojih je prvi nazvan “U potrazi za kontrolom” (In pursuit of control).

Za Textar, rad na performansama i pouzdanosti je od suštinskog značaja, bez obzira na uslove vožnje. Ti motivi pokreću inovacije, kako u tehnologiji, tako i u oblasti zaštite životne sredine, s ciljem da se pruži najbolje moguće iskustvo u vožnji. U potrazi za izvrsnošću, Textar uvek postavlja svoj standard, i čini sve što je u njihovoj moći kako bi ga ostvario.

Svake godine, Textar ulaže više u stručnost u oblasti kočnica, inovacije, testiranje i kvalitet. Ciljajući još više i delujući odgovorno na globalnom nivou, kako bi stvorili ekološki prihvatljiva rešenja za kočnice i održiviju industriju.

Svaki podatak je dostupan

Kada je reč o “Potrazi za kontrolom”, praćenje svih podataka i parametara je osnova sistema rada u cilju postizanja maksimalnih performansi. Kontrola se svodi na sprovođenje analize najvišeg standarda, kako bi vozači mogli da se prilagode bilo kojoj situaciji na putu. Textar proizvodi su podvrgnuti najtežim uslovima, u svakom okruženju vožnje, jer samo je moguće nastaviti sa usavršavanjem tehnologije kočnica.

Test vozači ove kompanije svake godine obave 38.000 sati testiranja na putevima. Za razvoj svakog novog modela kočionih pločica realizuje se do 2.000 sati testiranja na dinamometru i 300.000 km testiranja na putevima. Textar je prva nemačka marka kočnica koja je realizovala globalnu isporuku za proizvođače vozila, sa tradicijom dužom više od 100 godina. Kompanija ima sopstvene test dinamometre, test flotu i stazu. Pokrivaju 99,7 odsto evropskog voznog parka i poseduju globalnu distributivnu mrežu.

Povezane novosti