Rapidex trade d.o.o. otvorio je svoju novu poslovnicu u Kraljevu. Za te potrebe, napravljen je potpuno novi objekat, po svim standardima modernog poslovanja, koji može da odgovori najvišim zahtevima koje je uspostavila naša kompanija kao lider u prodaji delova i opreme za komercijalna vozila u ovom delu Evrope. Tamošnji kupci sada imaju još bržu i kvalitetniju dostavu, sa dodatno uvećanim asortimanom robe dostupnim u svakom trenutku, koji je formiran nakon pažljive analize tržišta i potreba kupaca. Kraljevčani i prevoznici iz okoline do sada su bili oslonjeni na Rapidex u Čačku, ali trend usluga iziskivao je prisutnost i bolju pokrivenost na tom značajnom raskršću puteva. Kraljevačko predstavništvo nalazi se na adresi Svetog arhangela Mihaila broj 3, u naselju Kovanluk, prema Beranovcu i Trsteniku. Lokacija je ciljano birana na prostoru gde se nalaze carina i većina tamošnjih transportera.

Poslovnica u Kraljevu jedna je od najvećih u sistemu Rapidex-a, a sama investicija bila je prilično velika. Komercijalni deo smešten je u prostoru od 100 metara kvadratnih. Opremljen je po najvišim standardima, čemu posebno dajemo na značaju, radi zadovoljstva i kupaca i zaposlenih. Magacinski prostor obuhvata površinu od 300 kvadrata, sa dvoje garažnih vrata i zasebnim odeljenjem za više od 100 paletnih mesta. To omogućava i distribuciju robe ka našim okolnim poslovnicama. Uz to, objekat ima mogućnost i daljeg širenja.

Rapidex u Kraljevu posluje u partnerstvu sa firmom „Permotors“, vlasnika Milana Njegića, sa dugogodišnjom tradicijom u servisiranju vozila.

Radno vreme predstavništva je od 8 do 16 sati, ali tročlana ekipa, koju čine Nikola, Marko i Ivan u svakom trenutku na raspolaganju je kupcima koji mogu da se jave i telefonom na broj 066/ 86-24-632.

Povezane novosti