Rapidex-ovo predstavništvo u Požegi nalazi se na novoj adresi, na Užičkom putu broj 52. Kupcima neće biti teško da ga pronađu, jer se nalazi svega nekoliko desetina metara udaljeno od stare lokacije, u smeru ka Užicu.

Za kratko vreme, požeško predstavništvo ostvarilo je izuzetne rezultate u poslovanju, pa stari objekat više nije zadovoljavao potrebne kapacitete. Asortiman i tržište u Požegi stalno se šire. Stoga smo, na sopstveno i zadovoljstvo klijenata, sada u mogućnosti da još bolje i brže odgovorimo njihovim potrebama. Na taj način kvalitetno je pokriven region Požege, Kosjerića, Arilja i Ivanjice na jednoj strani, kao i pravac Užice-Kokin brod-Prijepolje.

Požeška poslovnica smeštena je u novom objektu, potpuno prilagođenom uslovima naše kompanije. Izdvojeni komercijalni deo, sa pratećim prostorom, zauzima površinu od 40 metara kvadratnih, dok je najšira paleta proizvoda smeštena u magacinu od 200 kvadrata, koji je prilagođen izuzetno brzom utovaru i istovaru robe, njenom razvrstavanju i sortiranju. Sada imamo mogućnost i za dalje širenje asortimana, a dostava će biti još lakša i brža.

Napredovanju poslovnice u Požegi umnogome je doprinela odlična komunikacija sa serviserima u tom kraju, ali i krajnjim korisnicima, čime se na najbolji način odgovara na zahteve i promene na tržištu.

Požeški trio koji čine Darko, Aca i Jovan, veliku pomoć ima u Zoranu Živaniću iz poslovnice u Čačku, koji im sa svojim iskustvom i znanjem pomaže da budu još uspešniji.

Početak rada na novoj adresi prigodno je obeležen, uz oko 150 naših partnera prvenstveno iz Užica, Požege, Arilja i Ivanjice.

Radno vreme nove poslovnice je od 8 do 16 sati, a telefon 060/82-48-818.

Povezane novosti