U okviru našeg team-building vikenda na Zlatiboru, priređen je i TECH-DAY, te su za prisutne organizovane tehničke prezentacije naših dugogodišnjih partnera Hengst i Valeo.

Uz kratak osvrt na istoriju firme Hengst, njihov tehnički trener Bartek govorio je o postojećim i novim kupcima u OE segmentu (prva ugradnja), kao i o razlikama koje čine Hengst filtere boljim od konkurencije. Bilo je reči i o novim filterima u njihovom asortimanu, kao i o Hengst YouTube kanalu, gde zainteresovani mogu videti sve novitete, kako za teretni, tako i za putnički program i industrijsku upotrebu.

Valeo je kroz interaktivnu prezentaciju predstavio sve, od svog vek dugog istorijata do asortimana i proizvodnog programa. Učesnici su kroz zanimljiv kviz, preko posebne aplikacije, naučili da je svako drugo kvačilo ugrađeno u novi Mercedes kamion proizvedeno u firmi Valeo, kao i da je ta kompanija najveći svetski proizvođač metlica brisača.

Za učesnike kviza obezbeđene su vredne nagrade. Po znanju i brzini, posebno su se istakle naše koleginice, koje su zauzele prva četiri mesta.

Povezane novosti