Mnogi proizvođači automobila i komercijalnih vozila širom sveta slažu se u jednom: Ako žele da im motori zadovolje najozbiljnije standarde emisije izduvnih gasova i da budu konkurentni na tržištu u pogledu ekonomične potrošnje goriva, ako hoće da kombinuju odlične performanse i visok nivo pouzdanosti – biraju Borgwarner. Nekada zasebne kompanije 3K i Schwitzer, danas posluju pod zajedničkim brendom – “Borgwarner Turbo Systems” i jedan su od najvećih dobavljača turbopunjača i turbokompresora prve ugradnje u automobilskom i teretnom programu, pa i u poljoprivrednim i radnim mašinama.

Kako bismo unapredili naše poslovanje u oblasti turbokompresora, Rapidex Trade je započeo partnerstvo sa kompanijom Borgwarner i postao zastupnik te američke firme na ovdašnjem tržištu. U našoj industriji, tehnologija napreduje veoma brzo, a Rapidex Trade održava korak sa modernim trendovima u svakom pogledu. U ponudi kompanije Borgwarner u prodajnom asortimanu Rapidex-a su upravo njihovi turbokompresori, odnosno turbine za teretna vozila.

Moto Borgwarner-a glasi “Moj izbor? Original!”. To je, ujedno, deviza i u našoj kompaniji – originalni delovi pouzdanih proizvođača, za vrhunski kvalitet i zadovoljstvo kupaca.

 

Povezane novosti