Da bismo i dalje bili uspešni, moramo neprestano da budemo upućeni i na kupce i na dobavljače. Zato smo, u saradnji sa fabrikom Metalac FAD, organizovali posetu njihovim pogonima za više od 40 korisnika naše ponude iz Novog Sada, Niša, Paraćina, Čačka, Loznice…

Metalac FAD je naš dobavljač spona i krajeva spona, a upoznavanje sa postupkom njihovog rada naše kupce još više je uverilo u kvalitet kome se poklanja najveća pažnja, kako u Rapidex-u, tako i u gornjomilanovačkoj firmi. Zajedno sa njima, prošli smo ceo postupak proizvodnje, od kovanja, termičke obrade i brušenja, preko sklapanja i farbanja do pakovanja. Uverili smo se da u svim segmentima, od repromaterijala do gotovog proizvoda, postoji provera urađenog, odnosno kontrola kvaliteta.

 

FAD je proizvođač sa tradicijom od skoro šest decenija, osnovan 1961. kao Fabrika automobilskih delova. Unazad tri godine, kako je tu firmu preuzeo “Metalac”, vraćaju se na staze stare slave, što potvrđuje i naša prodaja njihovih proizvoda. Deo tržišta komercijalnih vozila u Srbiji nije ni upoznat sa njihovim oporavkom, pa je u tu svrhu i poslužio nedavni odlazak u preduzeće u Gornjem Milanovcu, a mnogo im je pomoglo i učešće na nedavnom Rapidex-ovom kućnom sajmu.

Naši kupci ostali su izuzetno zadovoljni posetom   Metalac FAD-u. Mogli su da čuju i odgovore na konkretna pitanja u vezi sa delovima sistema za upravljanje i vešanje. To je važno istaći, jer je reč o osetljivim delovima, čija neispravnost i nepouzdanost može da ima fatalne posledice.

FAD, u stvari, sada radi i bolje nego nekada, jer primenjuje nove tehnologije. Uz pomoć Rapidex-a, vraćaju poverenje u svoje artikle. Otkad smo obnovili saradnju 2015, zadovoljni smo i raspoloživošću proizvoda Metalac FAD-a, a oni su kupcima izašli u susret prilagođavanjem cena tržištu.

 

 

Povezane novosti