Rezultati u Požegi iznad svih očekivanja

Ako je neko bar na trenutak sumnjao u potrebu za otvaranjem Rapidex-ove poslovnice u Požegi, vrlo brzo se razuverio. Poslovanje koje je dodatno prošireno u tom delu Srbije već posle sedam meseci je takvo da postoji potreba za širenjem predstavništva.

Tome u prilog sigurno ide poverenje koje kupci od ranije imaju u našu kompaniju, ali i sposobnost tamošnjih komercijalista, što još jednom potvrđuje da kod nas rade samo najbolji. Na svoja jaka pleća poslovnicu u Požegi uzeo je sjajni dvojac – Darko i Aleksandar.

-Kod nas je sve odlično, a svakim danom je sve bolje, jer idemo u dobrom smeru!- samouvereno tvrdi jedan od njih, Darko Bolović, koji smatra i da im ne smeta blizina predstavništva u Čačku. Štaviše, otvaranje poslovice u Požegi ističe kao odličan potez Rapidex-a. – Odavde pokrivamo Ivanjicu, Arilje, Užice i druga mesta, u kojima se vozi dosta kamiona. Zato je naše postojanje pun pogodak, naglašava Bolović, koji je i sam nekada bio za kamionskim upravljačem, što mu sigurno olakšava posao u Rapidex-u.

Aleksandar i Darko priznaju da je Rapidex oduvek u njihovom kraju imao dosta klijenata, ali ne propuštaju priliku da se pohvale i da je veliki broj novih kupaca, koji se broje desetinama. Roba u ovu poslovnicu stiže iz magacina u Novom Sadu, kao i od dobavljača, a u slučaju urgentnosti u pomoć im sa svojim lagerom priskaču kolege iz Čačka.

Kao i u drugim poslovnicama, i u Požegi kažu da im nije teško da kupcima budu na usluzi i mimo radnog vremena. Tu su za njih 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. – Privilegija je biti deo Rapidex-a, prvo je što nam je rekao Aleksandar Todosijević. On naglašava da je posao u našoj kompaniji veoma perspektivan. Za Magazin otkriva deo tajne uspešnog rada poslovnice u Požegi. – Obojica smo iz Požege i poznajemo dosta ljudi iz grada i okoline koji imaju veze sa komercijalnim vozilima. To nam dosta pomaže da što lakše, ali i efikasnije i kvalitetnije  obavimo posao.

Naši sagovornici navode da se na njihovom tržištu najviše traže delovi za Mercedes i MAN – filteri, amortizeri, jastuci… Konkurencije se ne plaše i uvek su spremni da je pobede. Sada predstavništvo u Požegi ima površinu od oko 150 metara kvadratnih, a očito je da će taj broj uskoro biti daleko veći. Darko kaže da su mu uvek bili privlačni kamioni i delovi za iste, pa se zato odlučio da konkuriše za posao u Rapidex-u, i, kako sam kaže, nijednog trenutka se nije pokajao.

Aleksandar deli njegove stavove, a kao bitnu stvar ističe i dobar odnos među kolegama u kompaniji, bez koga, kako ističe, uspeh ne bi ni bio moguć. Kao novozaposleni, ove godine su prvi put bili na Rapidex-ovom kućnom sajmu i jedva čekaju neko novo druženje.

Povezane novosti