Jedno od predstavništava Rapidex-a koje pokriva najveću teritoriju u svom poslovanju, svakako je ono u Paraćinu. Na njega su upućeni vlasnici komercijalnih vozila iz tog mesta, ali i iz Ćuprije Jagodine, Bora, Zaječara, Kladova, Aleksinca, Požarevca, Kruševca, Trstenika… Kako bi svi oni bili zadovoljni, izvrsna i iskusna osmočlana ekipa ulaže dosta vremena, rada, truda i energije, a rezultati su i te kako vidljivi. Stari kupci se uvek vraćaju, a novi svakodnevno pojavljuju.

U Paraćinu je 2012. godine otvorena nova poslovnica, na idealnoj lokaciji, savršeno pristupačnom mestu vlasnicima kamiona, tik uz auto-put. Reč je o namenski napravljenom objektu na dva nivoa, u našem vlasništvu, gde u svakom momentu na najbolji mogući način može da se odgovori potrebama zahtevnog tržišta.

-Ne postoje striktna pravila, jer potražnja postoji bukvalno za svim delovima. Kod nas je poseban naglasak na međunarodnom transportu, odnosno vozilima novije generacije. Sve više je i onih sa motorima Euro 6. Uz to, obraćaju nam se i vlasnici starijih vozila, jer znaju da i za njih imamo opremu i delove, naglašava Predrag Glišić, jedan od zaposlenih u paraćinskom predstavništvu.

Rapideksovci su oduvek poznati po sjajnom druženju, kako međusobnom, tako i sa kupcima i dobavljačima. Svaki takav događaj dugo se potom prepričava.

On i njegove kolege, Saša Stanisavljević, Antonije Milenković, Nikola Milovanović, Vladan Stevanović, Dragan Nešić, Miloš Momirović i Milan Tomić, ističu veliko zadovoljstvo time što rade u Rapidex-u, ali u isto vreme i veliku odgovornost prema kupcima, koji očekuju da im se reši problem istog trenutka kada se pojavi. U šali vole da kažu da onaj ko dođe u Rapidex traži da mu se kaže šta njega boli.

Kao i u ostalim našim predstavništima, i ovde postoji izuzetna saradnja sa svim serviserima u okolini, uz ogromno međusobno poverenje.

Povezane novosti